Daca vrei sa faci ceva cu adevarat, vei gasi o cale. Daca nu vrei, cu siguranta vei gasi o scuza. (Frank Banks)

marți, 27 noiembrie 2012

Suprataxa concursuri

Taxa Maraton Bucuresti proba relay ( 4X10.5km) 18.25 Eur de participant, adica 83 Lei.

Taxa MPC... parca a fost 120 Lei.

Taxa ecomarathon 100 Lei.

Taxa Semi maraton Bucuresti  13 Eur, adica 59 Lei.

Taxa transmaraton (semi pe Transfagarasan), desi nu as mentiona acest concurs pentru ca a fost ceva special si cu MULTAAAAAA valoare adaugata (nu numai sufleteasca dar si de la sponsori) fata de aceasta, 150 Lei.

Taxa Maraton 1 Decembrie 140 Lei (dezinformare), real 90 Lei (si aceasta este IMENSA, pentru un maraton in care traseul este intr-un parc, in jurul unui lac, cu 1 punct de hidratare si din aceasta cauza o sa ii spun pas).

Taxa Winter Tri (triatlon cu 5km alergare, 12 km bicicleta si 500 de metri inot in bazin olimpic) 120 Lei.

Taxa Istanbul Marathon (maraton pe doua continente cu peisaje superbe, alergare prin centrul vechi al Istanbulului cu finish langa Moscheea Albastra) 22 Eur, adica 100 Lei.

Acum sa luam taxa la Baneasa Trail Race pentru ca tocmai vroiam sa ma inscriu si mi-au dat lacrimile cand am vazut...90 Lei pentru 10 kilometri de alergat prin padure si ATENTIE!!! prioritate la inscrierea pentru Christmas Party unde taxa este de 150 de Lei pentru o masa in compania unor prieteni alergatori. Mie sincer mi se pare exagerat. E adevarat ca daca ti se pare mare taxa, nu te duci. Nici la concurs nici la petrecerea de dupa.
Daca vreau sa ma duc sa maninc si sa ascult muzica ma duc la un restaurant decent cu nevasta si inca 1-2 prieteni alergatori si tot 150 Lei dau, ADUNAT.
Vorba cuiva : Vreau sa ma duc sa alerg  si sa platesc alergarea, cronometrarea, clasamentul si adaug eu hidratarea pentru ca asta este esenta concursului, sa alerg ca un amator ce sunt, sa mai depasesc cativa, sa ma depaseasca si pe mine altii, sa radem si sa plecam acasa bucurosi ca ne-am mai intalnit la o alergare, nu sa primesc un tricou de bumbac pe care oricum pot sa il cumpar cu 8 lei, sa scriu pe el castravetele vesel.com si sa umblu prin casa cu el.
Aaaa.. ca aveti super sponsori si va permiteti sa mai dati un tricou tehnic, un gel facut din miez de cactus cu aroma de Mango si gust de Goji ca sa prindeti lumea sa cumpere si pentru alte concursuri ca li s-a parut lor ca i-a ajutat la alergare, sa mai dati si un discount la un magazin cu care aveti voi parteneriat sau o masa faina dupa concurs, asta e alta treaba pe care multi o fac pe spatele sponsorilor nu pe al nostru. 
Stiu ca organizarea unui concurs e o treaba grea, ca trebuie o gramada de lucruri, dar parca in mintea mea nu se aduna. E prea mult pentru 10 kilometri in padure la Baneasa si mai stiu ca altii pot sa faca lucruri minunate cu mult mai putin.

Si nu sunt un om chitros, am dat mult mai mult pe ce am crezut eu ca aduce un plus.

Pe viitor propun taxa minima + alte beneficii optionale pe care poti sa le bifezi daca le vrei neaparat.

Parerea mea!

 

 
read more "Suprataxa concursuri"

luni, 26 noiembrie 2012

A treia saptamana de antrenament pentru Ironman: Ingredientul secret

A trecut si a treia saptamana de cand am pornit in misterioasa calatorie spre primul meu Ironman.
Totul merge bine, dar e normal pentru faza de pornire a motorului. Simt cum incepe sa creasca turatia si cum incepe sa se incalzeasca. Astazi la bazin mi s-a parut ciudat de usor setul de anduranta iar alergarile de jumatate de ora parca se termina prea repede insa stiu ca ma asteapta un drum lung si greu asa ca nu fortez nimic.

De curand am revazut Kung Fu Panda.
Este un desen animat, dar acest film are o multitudine de secvente din care ai ce invata.
Astazi, la bazin imi tot reveneau in minte cuvintele ratoiului, Mr. Ping " There is no secret ingredient" si ma tot intrebam: daca nu exista un ingredient secret atunci de ce unii oameni se dezvolta altfel si ajung sa faca lucruri care la prima vedere par imposibile?

Astazi mi-am dat seama. E din cauza planului dupa care isi ghideaza viata, atat in mod constient sau fara sa isi dea seama.

Din ce citesc, ce vad si ce se intampla in jurul meu si in lume, in fiecare zi sunt tot mai convins ca talentul este fix ZERO daca nu exista mediul propice in care sa se manifeste acest talent si fara un plan care sa slefuiasca acest talent totul este la voia intamplarii. Talentul campioanei mondiale la Ironman, Chrissie Wellington s-ar fi manifestat daca nu ar fi ajuns in Nepal printr-o intamplare realizand ca are un potential extraordinar pentru bicicleta? Eu cred ca nu.
Alegerile noastre, dorintele si modul de viata sunt intr-o constanta manipulare si modificare de catre agentiile de publicitate, de catre televizor, de tot felul de ziare cu presupuse vedete si intr-un final de societatea care ne inconjoara asa ca trebuie sa creem in jurul nostru o bariera protectoare si un plan de lunga durata.
Si mai e ceva...din cand in cand e bine sa evaluam daca investitia, fie aceasta in bani, timp sau in oamenii de langa noi, ne aduce mai aproape de scopul propus.
Daca nu ne aduce, trebuie sa ne intrebam cum remediem sau dupa cat timp renuntam chiar stiind ca vom avea pierderi.

Totdeauna pierderile mai mici sunt mai usor de suportat si pana la urma e mai bine cu un inceput de astm obtinut dupa 15 ani de fumat decat cu o boala mult mai grava la plamani. 
Dar oare nu era mai bine sa nu fi fumat niciodata? sa fi fost lipsa unui plan de viata care a creat aceasta "oportunitate" prin care am ajuns sa fumez?
E adevarat, eram tanar si fara minte dar experienta si puterea exemplului pot avea un rol foarte mare pentru generatia viitoare.
Daca as fi stiut ca nu exista un ingredient secret si ca totul depindea doar de mine!!!
read more "A treia saptamana de antrenament pentru Ironman: Ingredientul secret"

vineri, 23 noiembrie 2012

Black Friday failed training


Pai exact cum scrie in titlu. Cu doua zile inainte de marea minune am inceput sa caut un laptop. Am intrat pe toate paginile participantilor, am comparat, am selectat, am facut un excel cu caracteristici, preturi si alte prostii. A doua zi am mai selectat din nou sa ramana lista mica, am verificat sa vad sigur ca preturile sunt aceleasi si am inceput sa stept cu nerabdare.
Antrenamentul facut, urma sa vad rezultatele azi ca o reducere de 40-70% nu e in fiecare zi.
Azi noapte m-am trezit bineinteles la 00:00 sa vad ce si cum.
Mare surpriza.
La evomag nu mergea siteul si nu merge nici acum. Bravo.
La Oktal si la Koyos au niste oferte de rahat. Numai un disperat ar cumpara laptopurile pe care le dau ei la reduceri.
La Emag...hmmm...EMAG. Siteul merge perfect si vad ca s-a vandut aproape tot dar ofertele la laptopuri sunt varza. Dau si ei ce au pe stoc de anul trecut sau de acum doi ani sau daca dau un laptop bunicel pretul chiar si asa redus este umflat la greu. Pacat. As fi lasat si eu 2000 lei dar la ofertele alea ma mir cum s-a ajuns la epuizarea stocurilor.
Pana la urma tot am luat ceva. Super reducerea la Winter Tri. Mi-am adus aminte ca vazusem pe undeva aceasta reducere si am intrat pe siteul Aventuria unde era promotia. M-am inscris, am platit si am si confirmarea deja.
 Cu laptopul mai incerc si de sarbatori, poate, poate reusesc sa iau ceva.
Cam asa a fost Black Friday la mine.
Mare teapa cel putin din punctul meu de vedere. 

read more "Black Friday failed training"

marți, 13 noiembrie 2012

Eficienta

Ieri am fost sa imi schimb anvelopele. Cum stateam acolo pierdut si asteptam sa imi vina randul, am observat cat de eficient era cel care schimba cauciucurile. Era ca un robot. Nu zicea nimic, nu se uita in stanga sau in dreapta, stia exact ce ii trebuie si care era ordinea operatiilor pe care trebuia sa le faca. 
Mi-am zis ca daca tot stau si cum mai aveam vreo 3 masini in fata mea, sa ma apuc sa il cronometrez.

 
Prima masina, Passat, timp total pana a terminat de schimbat a fost 10 minute si 45 secunde.
A doua masina, Logan, timp total pana a terminat de schimbat a fost 10 minute si 15 secunde.
A treia masina, Ford Focus, timp total pana a terminat de schimbat a fost 10 minute si 55 secunde.

Ce inseamna schimbat : ridicat masina pe cric, dat capace jos( loganul nu a avut capace.. asta am observat mai tarziu si de aia are timpul cel mai scurt), dat 2 roti jos, schimbat anvelope, echilibrat, pus la loc roti, scos cric si repetat toata procedura pe partea cealalta a masinii.
Cand a ajuns si la mine am intrat in vorba cu el. Schimba cauciucuri de 7 ani si cele mai multe au fost schimbate anul trecut. Intr-o zi a schimbat cauciucuri la 35-40 de masini si isi aducea aminte cu nostalgie ce bacsis a facut atunci.
I-am spus ca l-am cronometrat si ca face in medie o masina la 11 minute. A inceput sa rada si ca un mic secret mi-a spus ca daca merge totul bine (adica rotile nu sunt blocate, suruburi greu de scos, e libera masina de echilibrat) poate sa schimbe cauciucurile sub 10 minute.

Sincer sa fiu, cred ca omul acesta este definitia eficientei.
De mai bine de 7 ani face acelasi lucru si evident a devenit bun. Nu stiu la inceput ce facea si cat de repede dar clar acum isi stie meseria si pe fata si pe dos.

De ce m-am apucat sa povestesc despre un nene care schimba cauciucuri?
Pai pentru ca acelasi lucru se intampla si in celelalte domenii si asa devii bun si eficient. Facand acelasi lucru de un milion de ori sau pana zici gata nu mai pot si incepi sa faci altceva.
In sport e o problema. Ajungi la un plafon. Trebuie sa schimbi ceva, altfel nu mai apare supercompensatia. Se obisnuieste corpul cu antrenamentul si nu se mai intampla nimic.
Acum stau si ma gandesc ca omului i-a luat probabil 5-6 ani sa fie bun la schimbat cauciucuri si facand o analogie cu sportul, din ce am citit, in 4-5 ani incepi sa aduni conditie fizica de baza (adica conditie fizica care nu mai dispare daca stai pe bara 1 luna). 
Eu am un an jumatate de cand m-am apucat sa fac sport asa ca mai este.

Dar care e pragul minim de antrenament pentru a obtine un raport bun performanta-antrenament?
La inot cu 3 sesiuni pe saptamana, sau ca timp, undeva pe la 3 ore (1 de anduranta si 2 de tehnica) poti sa ajung in 2-3 ani la 90 de procente din potentialul tau. Pentru restul de 10 procente trebuie sa muncesti de 10 ori mai mult. 
La bicicleta si alergare, raportul este mai mare, pentru ca implica si multa rezistenta musculara si posibile accidentari si efort mai intens.
Si pana la urma performanta asta cum o definesti? fata de tine in alti ani, fata de altii mai buni sau mai slabi ca tine sau pur si simplu zici : anul asta in conditiile date am fost mai bun ca anul trecut.

In alta ordine de idei, primele doua saptamani in care am reluat antrenamentul in mod structurat, au trecut cu bine si incep incet sa ma adaptez din nou la un antrenament facut in fiecare zi.
Cu bicicleta a fost mai greu pentru ca este foarte ciudat sa pedalezi in gol pe un turbotrainer, si dupa 15 minute te supraincalzesti daca nu ai un ventilator, dar pana la urma tot raul spre bine. Antrenamentul in casa este foarte eficient. Nu ai semafoare, nu e trafic, nu e sosea proasta, vant sau ploaie. Doar tu cu bicicleta ta si monitorul de puls.

Eficienta maxima!
read more "Eficienta"

duminică, 4 noiembrie 2012

Antrenament Ironman final - 8 luni

De cateva saptamani lucrez la programul de antrenament pe urmatoarele 8 luni si inca nu este gata, adica e gata in linii mari, stiu unde vreau sa ajung cu el dar este foarte greu sa stabilesc tipurile de antrenamente cheie astfel incat sa am un rezultat optim, asa ca voi face modificari pe drum. Acum incep sa imi dau seama ce efort implica PRIMUL Ironman. Cat timp dedici, ce efort financiar trebuie sa faci, de ce suport ai nevoie din partea celor care te inconjoara, peste cate prejudecati trebuie sa treci ca macar sa te gandesti la asa ceva, sa nu mai zic de ajuns la linia de finish. Linia de finish este ceva departe, in ceata si la prima incercare doar speri ca o sa ajungi acolo. Acolo pentru mine inseamna in Franta, la Nisa.
Am incercat sa imi structurez programul astfel incat sa incorporez niste sesiuni cheie care o sa fie baza acestui antrenament si pe care voi incerca sa nu le ratez.
Programul de mai jos este facut de mine in totalitate asa ca nu este inca probat. Eu voi fi primul care il probeaza si o sa vedem rezultatele, sper ca bune, la anul in iunie.

Sesiuni cheie (breakthrough -BT)
Inot: 1 sesiune pe saptamana. Luni.
Bicicleta: 2 sesiuni pe saptamana. Prima, miercuri, va fi o sesiune de threshold. A doua, sambata, va fi tura lunga de bicicleta.
Alergare: una sau doua sesiuni. Alergarea lunga de duminica iar cealalta posibil sa fie o alergare de tempo si va fi marti.
In functie de starea fizica sau celelalte obligatii, chiar daca programul nu are nici o zi de pauza, daca va fi nevoie voi lasa corpul sa se odihneasca, dar pe cat posibil fara sa sar sesiunile cheie.
Februarie va fi o luna extrem de aglomerata asa ca sesiunile de antrenament, cel putin in primele doua saptamani vor fi scurte dar cu intensitate mare.
O sa mai fie si concursurile la care o sa particip in care includ: Gerar, Winter-tri, Eco-maraton, Fara Asfalt si altele.

Cam asa ar trebui sa arate sesiunile cheie.
 

Inot
Rezistenta
luni, duminica
100 free, 40m fist drill, 40m catch-up, 40m fingertip drag, 40m right arm, 40m left arm, 3X500m@1min, 2X100@5 sec ;
Exercitii imbunatatire tehnica   
vineri
100 free, 5X20 fist drill, 5X20 catch-up, 5X20 fingertip drag, 5X20 left arm, 5X20 right arm alternate 1 cu 1, 5X100-focus tehnica@10sec;
Exercitii tehnica/Viteza-VO2max
marti
3X20 free, 40m fist drill, 40m fingertip drag, 40m kick, 10X20 tare cu recuperare lunga@1min, 15X20 tare cu recuperare lunga@1min, 5X20@10sec;
Bicicleta
Tehnica
luni, vineri
7-10 min incalzire, 15 min spinning, 5 min recuperare, 20 min exercitii, 10 min recuperare
Treshold-tempo
miercuri
5 min incalzire, 10min alternare pedale doar un picior, 40 min treshold, 5 min recuperare
Rezistenta
sambata
Rezistenta
Alergare
Rezistenta
Duminica
Puls sub 155 primele 3 luni
Tempo
Marti
Puls intre 160-167


Stadiu
Ore
Sapt.
Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata
Duminica



Inot -BT
Bicicleta

Inot
Alergare
Bicicleta -BT

Alergare
Inot
Bicicleta

Bicicleta BT

Long day
Inot
Alergare -BT


Pre-baza

Noiembrie
Reluare antrenamente structurate, cu frecventa mare dar volum redus.
6.5
1
Dimineata inot 1 ora  


Seara
30 min bicicleta
Seara
30 min alergare

45 min bicla 


30 min  dealuri
30 min inot



30 min bicla
1 ora bicla


25 min alergare brick
45 min inot endurance



30 min alergare
6.5
2
6.5
3
6.5
4
Baza

Decembrie Ianuarie
1/2 Februarie

Continuare frecventa mare si crestere treptata a volumului. Intensitatea va creste spre sfarsitul perioadei pentru a obisnui corpul cu antrenamentele viitoare.
6.5
1
Dimineata inot 1 ora  


Seara
30 min bicicleta
Seara
30 min alergare

45 min bicla


30 min dealuri
30 min inot



30 min bicla
1 ora bicla


25 min alergare brick
45 min inot endurance



30 min alergare
6.5
2
9
3
Dimineata inot 1ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot
Seara
45 min alergare
1 ora bicla 


30 min dealuri
30 min inot



45 min bicla
1 ora bicla


20 min alergare brick
45 min inot endurance



45 min alergare
9
4
Dimineata inot 1ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
45 min alergare
1 ora bicla 


30 min dealuri
30 min inot



45 min bicla
1 ora bicla


20 min alergare brick
45 min inot endurance



45 min alergare
7.5
5
Dimineata inot 1 ora  
Seara
30 min bicicleta
Seara
30 min alergare

45 min bicla 


30 min dealuri
30 min inot

1 ora bicla
1 ora bicla

25 min alergare brick
45 min inot endurance


30 min alergare
10
6
Dimineata inot 1ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
45 min alergare
1 ora   bicla


1 ora dealuri
30 min inot



1 ora bicla
1 ora bicla


20 min alergare brick
1 ora inot endurance



45 min alergare
10
7
Dimineata inot 1ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
45 min alergare
1 ora   bicla


1 ora dealuri
30 min inot



1 ora bicla
1 ora bicla


20 min alergare brick
1 ora inot endurance



45 min alergare
11.5
8

Sapt intensa bicla
Dimineata inot 1ora  


Seara
2 ore bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
30 min alergare
1.5 ora   bicla


30 min plat
30 min inot



1 ora bicla
2 ora bicla


20 min alergare brick
1 ora inot endurance



 30 min alergare
6.5
9
Dimineata inot 1 ora 

Seara
30 min bicicleta
Seara
30 min alergare

45 min   bicla


30 min dealuri
30 min inot


 30 min bicla
1 ora bicla


25 min alergare brick
45 min inot endurance



30 min alergare
6.5
10
Dimineata inot 1 ora  
Seara
30 min bicicleta
Seara
30 min alergare

45 min   bicla


30 min dealuri
30 min inot

30 min bicla
1 ora bicla


25 min alergare brick
45 min inot endurance
30 min alergare
Build1

1/2 Februarie Martie
1/2 Aprilie


Volum in crestere, intensitate constanta, 2 varfuri de antrenament . 1,2,3 crestere cu maxim in a 3-a saptaman de build, apoi scadere volum si intensitate 1 saptamana, apoi 5,6,7 crestere cu maxim in a 7-a saptamana de build, apoi scadere volum dar cu intensitate la fel, pregatire pentru perioada de peak.
9
1
Dimineata inot 1ora 



Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
45 min alergare
1 ora bicla 


30 min dealuri
30 min inot



45 min bicla
1 ora bicla


20 min alergare brick
45 min inot endurance



45 min alergare
11.5
2

Sapt intensa bicla
Dimineata inot 1ora 



Seara
2 ore bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
30 min alergare
1.5 ora   bicla


30 min plat
30 min inot



1 ora bicla
2 ora bicla


20 min alergare brick
1 ora inot endurance



30 min alergare
14.5
3
Dimineata inot 1ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
1 ora alergare
1.5 ore   bicla



30 min alergare
1 ora si 30 minute dealuri
1 ora inot



1 ora bicla
3 ore bicla


20 min alergare brick
1 ora inot endurance



1.5 ore alergare
10
4
Saptamana inot
Dimineata inot 1 ora  

Seara
30 min bicicleta
 1 ora inot 
Seara
30 min alergare

45 min   bicla


1 ora inot
1 ora inot


1 ora bicla
1 ora bicla


25 min alergare brick
1 ora inot endurance



30 min alergare
15
5
Dimineata inot 1 ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 45 minute inot

1 ora bicla
30 min alergare
1 ora si 30 min   bicla

30 min alergare
45 min dealuri
1 ora bicla
4 ore bicla


30 min alergare brick
30 min endurance inot


2 ore alergat
15
6
Dimineata inot 1 ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 45 minute inot

1 ora bicla
30 min alergare
1 ora si 30 min   bicla

30 min alergare
1 ora dealuri
1 ora bicla
4 ore bicla


30 min alergare brick
30 min endurance inot


2 ore alergat
16
7
Dimineata inot 1 ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 45 minute inot

1 ora bicla
30 min alergare
1 ora si 30 min   bicla

30 min alergare
1 ora dealuri
30 min inot


1 ora bicla
4 ore bicla


30 min alergare brick
30 min endurance inot


2.5 ore alergare
9
8
Dimineata inot 1ora  


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot
Seara
45 min alergare
1 ora   bicla


30 min dealuri
30 min inot



45 min bicla
1 ora bicla


20 min alergare brick
45 min inot endurance



45 min alergare
Build Peak

1/2 Aprilie
Mai
Prima sapt iunie

11.5
1
Dimineata inot 1ora  

Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 45 minute inot


1 ora si 30 min   bicla

30 min alergare
1 ora dealuri
30-45 min inot


1 ora bicla
2 ore bicla


20 min alergare brick
1 ora inot endurance



1.5 ore alergare
13.5
2
Dimineata inot 1ora  

 Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 45 minute inot

Seara
45 min alergare
1 ora si 30 min   bicla

30 min alergare
1 ora si 30 minute dealuri
30-45 min inot



1 ora bicla
2 ore bicla


20 min alergare brick
1 ora inot endurance



1.5 ore alergare
16
3
test mini-cursa
Dimineata inot 1 ora   


Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 45 minute inot

1 ora bicla
30 min alergare
1 ora si 30 min   bicla


30 min alergare
45 min dealuri
30 min inot



1 ora bicla
1 ora inot

4 ore bicla
1.5 ora alergare
brick
1 ora inot endurance

8
4
Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
45 min alergare

1 ora   bicla


30 min dealuri
30 min inot



45 min bicla
1 ora bicla


20 min alergare brick
1 ora inot endurance



30 min alergare
15
5

Alergare intensiv
Dimineata inot 1 ora  

Seara
1 ora bicicleta
Dimineata 30 minute inot

1.5 ore alergare

1 ora   bicla


30 min alergare
1 ora dealuri
30 min inot


1 ora bicla
4 ore bicla


30 min alergare brick
2.5 ore alergare
16
6

Bicla intensiv
Dimineata 1 ora bicla


Seara
1.5 ore bicicleta
Dimineata 45 minute inot

1 ora bicla
30 min alergare
2 ore   bicla


45 min plat
30 min inot



1.5 ore bicla
6 ore bicla


20 min alergare brick
30 min inot
15
7
Bicla intensiv
1 ora inot
Dimineata 45 minute inot

Seara
1.5 ore bicicleta  
20 min alergare
1 ora bicla


30 min alergare
1 ora si 30 min   bicla

30 min alergare
30 min inot


1 ora inot

5 ore bicla


1 ora alergare

brick
1 ora inot endurance

Taper

2 saptamani iunie

A doua saptamana din iunie, volum 60% din peak si pastrare intensitate, a 3-a saptamana din iunie 40% din peak, 2-3 sesiuni de inot, 1 de bicicleta si 1-2 de alergare, intensitate.
9
1
Dimineata inot 1 ora  


 Seara
30 min bicicleta
Dimineata 30-45 minute inot

Seara
45 min alergare
1 ora   bicla


30 min plat
30 min inot




45 min bicla
1 ora bicla



 20 min 
 alergare brick
45 min inot endurance




1 ora alergare
6
2
Dimineata inot 1 ora  
Seara
30 min bicicleta
Seara
30 min alergare
45 min bicla

30 min inot
PAUZA
30 min inot
IRONMAN!!!

Saptamana asta a fost teoretic prima saptamana. Am inotat doar. Luni incepe nebunia.
read more "Antrenament Ironman final - 8 luni"