Daca vrei sa faci ceva cu adevarat, vei gasi o cale. Daca nu vrei, cu siguranta vei gasi o scuza. (Frank Banks)

marți, 4 februarie 2014

Cristi .....grasu contrabasu

Dupa Ironman nu prea am mai alergat. Poate din cauza mea sau poate din alte motive care nu au tinut de mine care au devenit scuze prea repede si dupa care m-am ascuns foarte bine, din pacate.
Singura alergare serioasa a fost la MIB, stafeta cu familia, o stafeta pe care nu o voi uita. De la start pana la finish pe toti cei 10.5km am alergat cu pulsul de 198. Da, nu e o greseala de scriere, o suta nouazeci si opt. Aproape pulsul meu maxim fara, 3 batai. Am incercat sa incetinesc sa il scad, dar imediat cu urcam cu un ritm de peste 6 min pe kilometru, pulsul ajungea din nou sus. A fost una din cele mai grele alergari ale mele. Nu pentru ca alergam cu pulsul mare ci pentru ca stiind cum alergam inainte, mi-a fost prea rusine sa merg si am alergat tot timpul. Si a fost greu al dracu'.
Dupa alergarea de la MIB am continuat sa iau in greutate astfel incat acum am ajuns de la 72 kilograme pe 23 iunie 2013, la 92 kilograme, pe 4 februarie 2014.
Pozele de mai jos clarifica situatia. Acum stiti cum se deconditioneaza corpul in 7 luni.

Va zic aceste lucruri cu pentru ca vreau sa imi plang de mila, ca pana la urma a fost alegerea mea, ci pentru ca vreau sa vedeti cam ce se intampla in momentul in care ati vrea sa va lasati de sport. Ma rog, poate nu la nivelul la care am ajuns eu pentru ca pe langa faptul ca am un metabolism care nu ma ajuta si care considera ca vine epoca glaciara si trebuie sa faca rezerve, am mai si mancat tot felul de prajituri/baut bere/mancat ca inainte cand ma antrenam.
Acum am alta idee. Daca tot m-am ingrasat, ce pot face cu aceasta grasime incercand si ceva nou?
Bodybuilding combinat cu fitness asa ca de o luna m-am apucat sa citesc despre cum se face bodybuilding, care sunt pasii si sa caut un program ce promite marea cu sarea. Bine nu asa instant ci in 3 luni de zile.
Combinat cu un regim adecvat, adica fara dulciuri si multi carbohidrati poate o sa dea roade.
Azi a fost ziua 1. Antrenorul de la sala unde mi-am facut abonament a zis ca nu sunt pe treaba mea si sa o iau mai incet ca ala nu e program de incepator si ca trebuie sa ai rezistenta mentala foarte buna sa poti sa il duci. Pai rezistenta mentala la efort si durere am, ca m-a obisnuit antrenamentul. Eu nu prea rezist in fata dulciurilor si in sala aia nu sunt dulciuri asa ca nu a fost prea rau.
DIn ce am vazut chiar sunt o gramada de aparate, metode de antrenament, regimuri, cu shakeuri proteice, creatina si altele. Eu o sa iau doar shakeuri pentru a inlocui o masa la pranz cand sunt plecat la serviciu. In rest un regim fara dulciuri si fara carbohidrati si grasime.
Azi pe cantar am avut 92 kilograme. Vedem saptamana viitoare cum stau.
O noua experienta. Un nou inceput....si un plan ambitios pentru 2015.
Tot inainte.




read more "Cristi .....grasu contrabasu"