Daca vrei sa faci ceva cu adevarat, vei gasi o cale. Daca nu vrei, cu siguranta vei gasi o scuza. (Frank Banks)

joi, 30 august 2012

Tricou Transmaraton

Va spuneam in postarea de aici, ca voi participa la semimaratonul de pe Transfagarasan si ca voi alerga pentru fundatia Hospice Casa Sperantei.
Toate rotitele au fost puse in miscare, cazarea este rezolvata, drumul curat si numai bun de alergat, antrenamentul este pe ultima suta de metri asa ca saptamana viitoare impreuna cu inca 100 de participanti voi alerga pe cel mai frumos drum din lume.

Inca mai puteti dona pe siteul www.transmaraton.org . Fiecare donatie conteaza si de accea multumesc atat celor care au donat deja cat si celor care vor face acest lucru. 

Va promiteam ca o sa am un tricou personalizat cu numele voastre si daca firma unde am comandat tricoul isi va face treaba bine, poza ar trebui sa arate cam asa:
Chiar daca tricoul este comandat, dupa cum vedeti mai sunt inca omuleti care nu au nume asa ca inca mai puteti alerga cu mine pe Transfagarasan, donand bineinteles. 

Sa nu radeti de poza ca este facuta de mine. Atat m-am priceput si eu.

2 comentarii:

  1. Da cum sa radem?! Poza este chiar faina! O idee originala! Alergare placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Poti sa imi spui te rog la ce firma ai comandat tricoul? Vreau sa fac 2 tricouri technice personalizate si nu stiu de unde sa incep. Mersi mult!

    RăspundețiȘtergere