Daca vrei sa faci ceva cu adevarat, vei gasi o cale. Daca nu vrei, cu siguranta vei gasi o scuza. (Frank Banks)

miercuri, 18 aprilie 2012

Countdown- saptamana 1

Ultima saptamana inainte de maraton.
Activitatea principala ar fi trebuit sa fie RELAXAREA. Mda...m-am relaxat destul de mult, cu cate 20 de kilometri de alergatura prin Paris in fiecare zi. Acum nu imi pare rau, dar atunci eram foarte stresat, mai ales ca in fiecare seara cand ajungeam in camera de hotel eram rupt si ma dureau talpile foarte tare.
Luni am facut pauza, marti am iesit dimineata la o alergare de 30 de minute fara ceas. Cred ca am alergat in jur de 7 kilometri, aproximand dupa efortul depus.
Miercuri iar am facut pauza, de alergat nu de mers. Joi am facut si ultima alergare de 20 de minute, adica cred ca 4 kilometri cu 8 sprinturi de 100 de metri aproape all-out. Vineri a fost prima zi de relaxare la soare in parcul de la Luvru si in gradinile Palatului Luxemburg. Am stat la soare si am dresat un porumbel sa imi manince din palma. Mi-a luat o jumatate de ora si aproape doua cornete de inghetata sa devin un dresor de renume. Aveti si dovada mai jos.
Sambata am plecat timid catre expozitie sa imi iau numarul de concurs si sa ma intalnesc cu echipa Ro Club Maraton. O surpriza placuta si inedita a fost intalnirea cu Bogdan Ursan, un colaborator de-al meu. Ma gandeam ca intr-o mare de oameni trebuie sa ai un noroc chior sa vezi pe cineva cunoscut fara sa stabilesti in prealabil ceva. El s-a inscris la 4 ore. Bafta Bogdane.
Echipa Ro Club a fost mica dar destul de vioaie si am strans lumea de la expozitie pe langa noi ca la circ. O pata de culoare care mai risipea din tensiunea ce se citea pe fetele tuturor. Toti vroiau sa faca poze cu maimutele. 
 Spre seara ne-am retras fiecare la hotelul lui asteptand cu nerabdare a doua zi. 

Pe maine.

2 comentarii:

  1. Cristi, felicitari pentru atingerea cu succes a obiectivului propus! Cum spuneai intr-un post mai vechi, este momentul sa te gandesti la Berlin :-) Ne impartasesti noul target? Poate fi motivant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Bogdan,
    Multumesc. Felicitri si tie. Am vazut ca si tu ai terminat sub 4 ore.
    Momentan mai am de alergat 17 kilometri pana pe 27 aprilie, astfel incat sa realizez si ultimul obiectiv propus adica 2500 de kilometri alergati in primul an de alergare.
    Inca nu m-am hotarat ce vreau sa fac la Berlin. Am 2 obiective destul de grele. Sa ma calific pentru Boston (adica sub 3 ore si 5 minute la categoria mea de varsta) sau/si sa o antrenez pe sora mea sa scoata sub 4 ore( recordul ei este pe undeva pe la 4 ore si 40+ minute dar eu cred in ea si in ce poate sa faca).
    O sa vad cum evoluez cu antrenamentele si sper sa raman sanatos si fara accidentari. Restul sunt detalii.

    Salutare.

    RăspundețiȘtergere